Teambuilding

Een goed team is divers samengesteld en de teamleden weten wat ze aan elkaar hebben. Een goed team heeft een duidelijk doel en ieder teamlid weet wat haar/zijn verantwoordelijkheden zijn. Er gaat enige tijd overheen om een goed team te worden. Een goed team is niet met één teambuilding sessie gevormd, wel kunnen de opdrachten een positieve bijdrage leveren aan het proces.

Kiikevents biedt verschillende opdrachten aan waar het werken aan een goed team centraal staat. Samenwerken, communicatie en vertrouwen zijn thema’s die vaak terug komen in opdrachten. Uiteraard is plezier met elkaar tijdens de opdrachten heel belangrijk.

Kiikevents kan voor alle thema’s opdrachten organiseren, in veel van deze opdrachten komen meerdere thema’s aan de orde. Naast enkele standaard programma’s kan elk programma op maat worden gemaakt naar gelang uw wensen. Er is ook de mogelijkheid om verschillende teambuilding-opdrachten te combineren met andere activiteiten, kiiking bijvoorbeeld. Samen op een leuke manier bezig zijn, geeft een positief impuls aan het team.

Perfect voor bijvoorbeeld een teamuitje, sales kick-off, vergaderbreak of ter ondersteuning van een training.

 

ga naar teambuilding programma's

TEAM  Together Everyone Achieves More

teambuilding
Teambuilding

Vanuit Den Haag kunnen de programma’s bijna overal worden uitgevoerd. Dus als u een locatie in gedachte heeft, laat het weten. Mocht u nog geen geschikte locatie hebben, dan kan ik er één aanraden.

Kiikevents werkt nauw samen met restaurant de Reeuwijkse Hout. Perfect gelegen in de prachtige omgeving van de Reeuwijkse plassen. Vergader ruimtes en goede catering worden verzorgd door de Reeuwijkse Hout en Kiikevents kan daar alle activiteiten aanbieden.