Over Kiikevents

Kiikevents is begin 2016 opgericht door mij, Anton Brous. Naast succesvol de C.I.O.S. opleiding te hebben afgerond, heb ik sinds 1994 ervaring met het organiseren en begeleiden van verschillende activiteiten, zoals buitensport activiteiten, teambuilding activiteiten, zeskampen etc.  Zo heb ik onder andere 15 jaar in de Belgische Ardennen gewerkt  als outdoor instructeur. In al die jaren heb ik voor veel doelgroepen activiteiten georganiseerd.
Tijdens een reis door Estland ben ik in contact gekomen met kiiking en ben ik deze sport gaan aanbieden als activiteit. In 2016 heb ik met succes de opleiding to kiiking instructeur afgerond en ben ik op dit moment de enige gediplomeerde kiiking instructeur in Nederland.

Ik vind het een uitdaging om deelnemers te laten ervaren dat ze meer kunnen bereiken dan ze in eerste instantie voor mogelijk houden. Mijn enthousiasme en expertise kan goed ingezet worden bij zowel kiiking als teambuilding. Het beleven van plezier tijdens de activiteiten vind ik erg belangrijk.

kiiking @ kiikevents
kiiking @ kiikevents

Kiikevents biedt een unieke activiteit aan, kiiking. Kiikevents is in het bezit van twee kiiking schommels. Allen zijn verstelbaar, de KIKI1 van 3 tot 4 meter, de KIKI2 van 3 tot 6 meter.

Kiikevents is een approved member bij Sport Institute Europe en werkt volgens hun veiligheidsnormen. certificaat 2018 kiikevents

Ik zal er alles aan doen om van uw evenement een geslaagd evenement te maken!