Teambuilding programma’s

Teambuiding programma’s

Kiikevents heeft voor u twee standaard teambuilding programma’s samengesteld. Een programma van ongeveer 1 uur en een programma van ongeveer 2,5 uur. Uiteraard is het mogelijk om van deze standaard teambuilding programma’s af te wijken en naar aanleiding van uw wensen een programma op maat te maken.

Teambuilding kort: samenwerken en communicatie

Tijdens dit korte teambuilding programma van maximaal 75 minuten gaat u samen met uw collega’s aan de slag met verschillende opdrachten. Al uw collega’s kunnen aan deze opdrachten meedoen, zodat iedereen een steentje kan bijdrage aan het eind resultaat. Elke opdracht zal uw team uitdagen om met elkaar samen te werken en te communiceren. Een goede dosis plezier mag natuurlijk niet ontbreken. Activiteiten zoals “ballen carrousel’, “marble coaster”, “ravijn oversteek” of “katapult schieten” kunnen in dit programma aanbod komen. Als u kiest voor een kort programma bent u maximaal 75 minuten bezig, maar dit mag ook korter zijn.

Teambuilding van ongeveer 2,5 uur. Samenwerken, communicatie en vertrouwen

Met dit teambuilding programma van 2,5 uur kunt u perfect een ochtend of middag vullen. Ideaal voor een leuk teamuitje. Aan al de opdrachten die aanbod komen kunnen al uw collega’s meedoen. Tijdens een programma van 2,5 uur kunnen we met meerdere opdrachten uw team uitdagen om samen te werken en te communiceren. Plezier is absoluut belangrijk en komt dan ook zeker aanbod.
We beginnen deze teambuilding met een korte opdracht als warming-up. Gevolgd door “de ballen carrousel” Een opdracht waarbij elk teamlid een steentje moet bijdragen om de opdracht te kunnen laten slagen. Vervolgens gaan de teamleden een ravijn oversteken. Een opdracht waarbij de thema’s samenwerken en communicatie goed aan bod komen. Na een korte pauze gaan de teamleden een “marble coaster”  maken. Een opdracht waarbij het hele team een zo lang mogelijke constructie maakt zodat de bal(marble), zo lang mogelijk blijft rollen. Als afsluiter wordt er door de teamleden een constructie gebouwd om een bal mee weg te schieten. De bal zal gericht worden weg geschoten. De bal dient door andere teamleden te worden gevangen in verschillende doelen.

Buiten de opdrachten die worden aangeboden in de twee programma’s, heeft Kiikevents nog vele andere opdrachten/activiteiten in het assortiment. Zo kan er bijvoorbeeld voor worden gekozen om een meer fun karakter te geven aan het programma.

De prijs voor deze programma’s gelden tot een maximum van 16 personen:

Teambuilding van ongeveer 1 uur:  € 350,00 excl. 21% btw en excl. transport (€ 0,60 excl. 21% btw per kilometer vanuit Den Haag gerekend en retour)

Teambuilding van ongeveer 2,5: € 675,00 excl. 21% btw en excl. transport (€ 0,60 excl. 21% btw per kilometer vanuit Den Haag gerekend en retour)

Er gelden geen transportkosten voor aanvragen die via het restaurant Reeuwijkse Hout komen.

 

vraag een offerte aan