Over Kiikevents

Over Kiikevents

Kiikevents is begin 2016 opgericht door Anton Brous. Naast succesvol de C.I.O.S. opleiding te hebben afgerond, heeft Anton sinds 1994 ervaring met het organiseren en begeleiden van verschillende activiteiten, zoals buitensport activiteiten, teambuilding activiteiten, zeskampen etc.  Zo heeft hij onder andere 15 jaar in de Belgische Ardennen gewerkt als outdoor instructeur.                   Tijdens een reis door Estland is Anton in contact gekomen met kiiking en is deze sport gaan aanbieden als activiteit. In 2016 heeft hij met succes de opleiding to kiiking instructeur afgerond en is op dit moment de enige gediplomeerde kiiking instructeur in Nederland.

Anton vindt het een uitdaging om deelnemers verder te laten komen dan ze van tevoren zelf dachten. Zijn enthousiasme en expertise kan goed ingezet worden bij zowel kiiking als teambuilding. Het beleven van plezier tijdens de activiteiten vindt Anton erg belangrijk.

Kiikevents bied een unieke activiteit aan, kiiking. Kiikevents is in het bezit van twee kiiking schommels. Allen zijn verstelbaar, de KIKI1 van 3 tot 4 meter, de KIKI2 van 3 tot 6 meter.

Kiikevents is een approved member bij Sport Institute Europe en werkt volgens hun veiligheidsnormen. certificaat 2018 kiikevents

Kiikevents zal er alles aan doen om van uw evenement een geslaagd evenement te maken!