Over Kiikevents

Over Kiikevents

Kiikevents is begin 2016 opgericht door Anton Brous. Na succesvol de C.I.O.S. opleiding te hebben afgerond, is Anton in de Belgische Ardennen terecht gekomen. Daar heeft hij de afgelopen 15 jaar als buitensportinstructeur gewerkt voor verschillende organisaties. Tijdens een fietsvakantie is hij in contact gekomen met de Estlandse sport kiiking. Na de eerste poging was hij verkocht en dacht hij ¨Dit moet naar Nederland!¨. In 2016 heeft Anton de opleiding tot kiiking instructeur met goed gevolg afgesloten bij de kiiking federatie van Estland. Anton is hiermee op dit moment de enige kiiking instructeur buiten Estland.

Anton vindt het een uitdaging om deelnemers verder te laten komen dan ze van tevoren zelf dachten. Zijn enthousiasme en expertise kan goed ingezet worden bij zowel kiiking als teambuilding, maar ook zeker bij outdoor activiteiten. Het beleven van plezier tijdens de activiteiten vindt Anton erg belangrijk.

Kiikevents richt zich hoofdzakelijk op kiiking, maar kan daarnaast ook andere activiteiten aanbieden. Door de inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de sportevenementenbranche, weet Anton voor verschillende doelgroepen een fantastisch evenement neer te zetten. Kiikevents is in het bezit van drie kiiking schommels. Allen zijn verstelbaar, de KIKI1 tussen 3 en 4 meter, de KIKI2 van 3 tot 6 meter en de KIKI3 van 4 tot 8 meter (dat maakt deze schommel de hoogste verstelbare schommel van Nederland).

Kiikevents is een approved member bij Sport Institute Europe en werkt volgens hun veiligheidsnormen. certificaat 2018 kiikevents

Kiikevents zal er alles aan doen om van uw evenement een geslaagd evenement te maken!