Sweet-lake kiiking-competitie

Sweet-lake kiiking-competitie

Op 4 juni zal de eerste Sweet-lake kiiking-competitie plaats vinden in Zoetermeer. Georganiseerd door Kiikevents

Dit zal de eerste kiiking-competitie in Nederland zijn. Een unieke kans om geschiedenis te schrijven en een mooi resultaat neer te zetten in een nieuwe sport.

 

Kiiking-competitie                                            kiiking-competitie 2

Tijdens een wedstrijd kiiking krijgt elke deelnemer 5 pogingen (bij veel inschrijvingen zal dit 3 pogingen zijn) om een zo hoog mogelijke schommel rond te draaien. Zolang je pogingen succesvol zijn mag je verder in de wedstrijd. Mocht je een poging niet halen dan lig je uit de wedstrijd. Na elke poging geef je aan de wedstrijdleiding door welke hoogte je volgende poging zal zijn. Degene die aan het eind van de competitie de hoogste schommel heeft kunnen rond draaien wint. Mocht het voorkomen dat er meerdere zijn met dezelfde hoogte dan wint degene die de hoogte als eerste rond draaide. Ik denk dat we op deze dag veel persoonlijke record zullen breken 🙂

Op 3 juni is er de mogelijkheid om te oefenen. Van 11:00 tot 16:00 uur zal kiikevents instructie geven en kun je verschillende hoogtes proberen. De competitie zal op 4 juni om 10:00 uur van start gaan. De competitie duurt zolang er deelnemers zijn die nog pogingen hebben, maar uiterlijk tot 18:00 uur.

De competitie zal op het terrein van Ayers Rock worden gehouden. adres: Buytenparklaan 14 te Zoetermeer. Voor eten en drinken kunt u aan de bar terecht.

Via info@kiikevents.nl kan je je inschrijven. Geef in de mail het volgende aan; leeftijd, geslacht en als je het al weet de begin hoogte bij aanvang van de competitie. Deelname kost € 10,00, bij vooraf betalen. Je kunt ook op de dag zelf betalen. Deelname betekent de mogelijkheid om op 3 juni te oefenen en uiteraard deelnemen aan de kiiking-competitie. Na inschrijving ontvangt u verdere info.