Teambuilding programma’s

Teambuiding programma’s

Kiikevents heeft voor u twee standaard programma’s samengesteld. Een programma van ongeveer 1 uur en een programma van ongeveer 2,5 uur. Uiteraard is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen een programma om maat te maken.

Teambuilding van ongeveer 1 uur: samenwerken en communicatie

We beginnen met een opdracht die als warming-up wordt gebruikt. Gevolgd door “de ballen carrousel “. Een opdracht waarbij elk teamlid een steentje moet bijdragen om de opdracht te kunnen laten slagen. Als afsluiter zal er door de teamleden een “marble coaster”  worden gebouwd. Een opdracht waarbij het hele team een zo lang mogelijke constructie maakt zodat de bal(marble), zo lang mogelijk blijft rollen. Deze opdracht kan ook heel goed in competitie verband worden gedaan.

Teambuilding van ongeveer 2,5 uur. Samenwerken, communicatie en vertrouwen

We beginnen deze teambuilding met een korte opdracht als warming-up. Gevolgd door “de ballen carrousel” Een opdracht waarbij elk teamlid een steentje moet bijdragen om de opdracht te kunnen laten slagen. Vervolgens gaan de teamleden een ravijn oversteken. Een opdracht waarbij de thema’s samenwerken en communicatie goed aan bod komen. Na een korte pauze gaan de teamleden een “marble coaster”  maken. Een opdracht waarbij het hele team een zo lang mogelijke constructie maakt zodat de bal(marble), zo lang mogelijk blijft rollen. Als afsluiter wordt er door de teamleden een constructie gebouwd om een bal mee weg te schieten. De bal zal gericht worden weg geschoten. De bal zal door teamleden moeten worden gevangen in verschillende doelen.

De kosten voor deze programma’s zijn voor een maximum van 16 personen:

Teambuilding van ongeveer 1 uur:  € 350,00 excl. 21% btw en excl. transport (€ 0,60 excl. 21% btw per kilometer vanuit Den Haag gerekend en retour)

Teambuilding van ongeveer 2,5: € 675,00 excl. 21% btw en excl. transport (€ 0,60 excl. 21% btw per kilometer vanuit Den Haag gerekend en retour)

Voor aanvragen die via restaurant Reeuwijkse Hout komen wordt geen transportkosten gerekend.

vraag een offerte aan