Outdoor activiteiten

Oudoor activiteiten

Zoek je iets anders dan een schommel die over de kop kan? Kiikevents organiseert verschillende outdoor activiteiten. Uiteraard zijn de verschillende activiteiten goed te combineren met elkaar. Mocht je nog andere wensen hebben, laat het ons dan weten. Kiikevents denkt graag mee naar het vinden van een oplossing.

Monkey klimmen

Het ouderwetse boompie klimmen. Maar nu op een veilige manier en met wat extra grepen en voetsteunen. Tijdens monkey klimmen maken we gebruik van zowel de takken als klimgrepen. Je kunt zelf bepalen hoe hoog je de boom in klimt. Maar je kunt uiteraard helemaal naar de top. Gedurende de klim ben je beveiligd door middel van een klimtouw, die wordt bediend door de instructeur. Er zijn meerder routes mogelijk.

Monkey klimmen is op allerlei evenementen in te zetten. We hebben alleen een geschikte boom nodig en uiteraard de toestemming van de eigenaar van de boom 🙂

Meer informatie ontvangen?
kiikevents monkeyklimmen outdoor activiteiten

Dodge bow

Waan je voor even Robin Hood tijdens Dodge bow. Ken je nog het spel trefbal van de gymles? Daar is Dodge bow wel mee te vergelijken. Je gooit alleen geen bal, maar je schiet met pijl en boog op elkaar. Ja je leest het goed, met pijl en boog. De pijlen zijn uitgerust met een grote, zachte dop, waarmee je elkaar niet kunt bezeren. We beginnen rustig, maar al snel komt het oerinstinct in je boven…

We spelen Dodge bow met minimaal 2 teams tegen elkaar. Met meerdere teams maken we een competitie, zodat iedereen regelmatig kan schieten.

Dodge bow kan op allerlei evenementen worden ingezet. Dodge bow is ook zeer geschikt voor evenementen met een doordraaisysteem.

Meer informatie ontvangen?
kiikevents dodgebow outdoor activiteiten